0

Venäläismiehellä mukanaan kaksi revolveria

Vaalimaan rajanylityspaikalla löydettiin venäläisen miehen autosta kaksi Colt-revolveria viime torstaina. Aseet havaittiin maastalähtötarkastuksessa. Koska miehellä ei ollut aselupaa revolvereille, epäillään häntä nyt ampuma-aserikoksesta, Kaakkois-Suomen rajavartiostosta kerrotaan.
Venäläisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Vaalimaalla. Mies oli saapumassa Suomeen henkilöautolla. Rajatarkastuksen yhteydessä henkilö puhallutettiin seulonta-alkometrillä, jonka tulos oli 0,23 mg/l.
Kaakkois-Suomen rajavartioston suorittaman tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,22 mg/l. Rattijuopumuksen raja on 0,22 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa tai 0,5 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Imatran rajanylityspaikalla kahta venäläistä miestä ja yhtä naista epäillään puolestaan vaarallisen esineen hallussapidosta. Miesten hallusta löytyi luottokorttiveitsi ja sähkölamautin ja naiselta luottokorttiveitsi.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä