0

Tommi Takanen 23. Al Ainin maailmancupissa

Tommi Takanen teki skeetin maailmancupin osakilpailussa Arabiemiraattien Al Ainissa tasaista jälkeä, joka riitti 23. sijaan. Hän ampui tuloksen 120/125 (25+24+23+24+24). Tulos jäi kahden osuman päähän finaaliuusinnasta ja olympiapaikkojen tavoittelusta, finaaliraja oli siis 122.
– Olin paras suomalainen. Rehellisesti on sanottava, että yhtä hyvä tulos on tullut ammuttua Suomen rajojen ulkopuolella viimeksi syyskuussa 2017 MM-kisoissa, joten siihen nähden pitänee olla oikeinkin tyytyväinen, hän pohdiskeli kisan jälkeen.
– Tavoitteena kuitenkin ovat korkeammat sijoitukset, joten laittaa nöyräksi, että pari osumaa pitäisi vielä lisää tuloskorttiin kairata. Mutta tästä hyvillä mielin jatkamaan kautta.
Seuraava isompi tähtäin Takasella on juhannuksen jälkeen Valko-Venäjällä Minskissä Euroopan kisoissa.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä