0

Luovuuden asiamies Mato Valtonen valottaa verkostoitumisen ideaa Vaalimaalla

Vaalimaan verkostot -hanke järjestää verkostoitumistapahtuman Vaalimaan Rajahovissa tulevana keskiviikkona. Verkostoitumisen ideaa valottaa vauhdikkaasti luovuuden asiamies Mato Valtonen.
Tilaisuus on tarkoitettu ennen kaikkea yrityksille ja yhteisöille, mutta myös kaikki muutkin verkostoitumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Vaalimaan verkostot -hanke järjestää erilaisia verkostoitumistilaisuuksia sekä auttaa verkostoyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Verkostoitumisen keskeinen tavoite on yritysten elinvoimaisuuden edistäminen uusien kontaktien avulla.
Lisäksi tavoitteena on saada Vaalimaan alueen matkailijavirtoja tutustumaan seudun muihin kohteisiin, tapahtumiin ja palveluihin.
Hankkeen keskeisin toiminta-alue on Vaalimaa ja sen lähialue, mutta hanke on avoin kaikille toimintaan mukaan haluaville yrittäjille ja toimijoille Leader-Sepran koko toiminta-alueella.
Yrittäjille, yhteisöille ja kaikille muillekin verkostoitumisesta kiinnostuneille verkostoitumisen ideaa valottava tapahtuma alkaa keskiviikkona 24. huhtikuuta kello 18 Vaalimaan Teboil Rajahovissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Viikon kysymys

Muistatko tarkistaa palovaroittimesi kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä