0

Elokuvamusiikkia tarjolla kevätkonsertissa Sammontalolla sunnuntaina

Virolahden Musiikkiyhdistyksen sekakuoron ensi sunnuntain kevätkonsertin teemana on elokuvamusiikki. Monet kuoron vakiohjelmistoon kuuluneet tutut laulut ovat lähtöisin elokuvan, television, musikaalien tai teatterin maailmasta. Tähän konserttiin ne koottiin yhteen ja mukaan valikoitui sekä kotimaisten että ulkomaisten elokuvien tunnettuja melodioita.
Suomi-filmin nostalgiaa edustavat muun muassa elokuvat Salakuljettajan laulu, Katariina ja Munkkiniemen kreivi, Kaksipäisen kotkan varjossa ja Klaani. Ulkomaisista elokuvista musiikkia on poimittu esimerkiksi elokuvista Mamma Mia, Cherbourgin sateenvarjot ja Viulunsoittaja katolla.
Sammontalolla pidettävässä konsertissa on esillä eri aikojen ja tyylilajien musiikin kirjo ja laulut tuovat mieleen monia viihdyttäviä tarinoita.
Kuoroa johtaa Susanna Apo-Syrjänen ja säestävään bändiin kuuluvat tällä kertaa Seija Kiiveri, Vinski ja Petri Syrjänen.
Konsertti alkaa kello 15. Ohjelma on maksullinen. Kahvio palvelee Sammontalolla.

Viikon kysymys

Oletko tyytyväinen joukkoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä