0

Hurpun asemakaavoitus käynnistyy – kaava-alue noin sata hehtaaria

Hurpun alueen asemakaavoitus pistetään nyt liikkeelle kunnanhallituksen tiistaisen päätöksen mukaisesti.
Kaavoitettavan alueen pinta-ala on noin 100 hehtaaria. Asemakaavan laatiminen maksaa noin 80 000 euroa. Kaavaa varten alueesta joudutaan tekemään asemakaavan pohjakartta, jonka kustannusarvio on noin 8 000 euroa. Jos karttaan otetaan mukaan myös keisarin puisto ja lintutornin alue, se maksaa noin 10 000 euroa.
Tälle vuodelle Virolahden kunta on varannut kaavoitukseen 36 000 euroa. Raha riittää Hurpun kaavan selvitysten tekoon. Kaavan ja kartan laadintaan tarvitaan kuitenkin 24 000 euron lisämääräraha. Kaavoitus kestää noin vuoden.
Kaavan tavoitteena on selvittää mahdollisuudet rakentaa Hurppuun monipuolinen matkailukohde, joka mahdollistaa myös vakituista asumista alueella.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä