0

Mannerheim-ristin ritari Einar Schadewitz esitelmän aiheena – kertojana poika Aki Schadewitz

Mannerheim-ristin ritari Einar Schadewitzin poika Aki Schadewitz kertoo isänsä monimuotoisesta elämästä ja sotilasurasta Haminassa keskiviikkona 15. toukokuuta. Kaakonkulman Lottaperinneyhdistyksen järjestämä esitelmätilaisuus alkaa sotilaskodin alakerrassa sijaitsevassa Hamina-salissa kello 18.
Aki Schadewitz on syntynyt Virolahden Valkjärvellä, jossa hänen isänsä oli töissä kuuluen JR9:n kantahenkilökuntaan. Äiti Meeri o.s. Huuhka oli töissä varuskunnan ruokalassa, ja siellä Einar Schadewitz tapasi tulevan vaimonsa. Häät pidettiin Valkjärven alueella sijaitsevassa Järvihovissa, josta on enää rappuset jäljellä.
Esitelmätilaisuuteen on vapaa pääsy, ja se on kaikille avoin. Sotilaskoti munkkikahveineen on avoinna kello 17–20.30.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Toivotko yhtä lämmintä kesää kuin viime vuonna?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä