0

Reijo Taipaletta muistanut Miehikkälässä jo 200 ihmistä – muistokirja avoinna perjantai-iltapäivään saakka

Miehikkälän kunnanvirastolla avoinna olevaan Reijo Taipaleen muistokirjaan oli tiistai-iltapäivään mennessä käynyt kirjoittamassa viimeisen tervehdyksensä noin 200 ihmistä. Kirja pidetään edelleen avoinna tämän viikon perjantaihin kello 15 saakka.
Muistokirja päätettiin avata, kun Miehikkälässä haluttiin muistaa kollektiivisesti edesmennyttä laulajasuuruutta, joka oli kotoisin Miehikkälästä. Kunnanvaltuusto päätti kirjan avaamisesta viime viikon maanantaina. Kirja luovutetaan myöhemmin Taipaleen omaisille.
Reijo Taipale menehtyi Helsingissä 26. huhtikuuta. Hän oli kuollessaan 79-vuotias.

Viikon kysymys

Muistatko tarkistaa palovaroittimesi kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä