0

Maahantulokieltoa rikottiin Vaalimaalla – vuosia sitten varastettu auto kiinni Nuijamaalla

Vaalimaan rajanylityspaikalla epäillään venäläisen mieshenkilön syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen viime perjantaina. Henkilö oli saapumassa Venäjältä Suomeen, vaikka hänellä on voimassa oleva maahantulokielto Suomeen.
Maahantulokiellon rikkomisesta voidaan tuomita sakkoa tai enintään yksi vuosi vankeutta.
Viime viikon aikana Vaalimaan rajanylityspaikalla epäillään myös kolmen venäläisen mieshenkilön syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon. Kyseiset esineet olivat teleskooppipatukka, kääntöveitsi ja luottokorttiveitsiä. Vastaavia löytöjä tehtiin myös Nuijamaalla ja Imatralla.
Nuijamaan rajanylityspaikalla venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään kätkemisrikokseen lauantaina. Rajatarkastuksen yhteydessä hänen kuljettamansa Toyota Land Cruiser -merkkisen ajoneuvon tunnisteissa havaittiin epäselvyyksiä.
Ajoneuvolle suoritetun ajoneuvoidentifioinnin perusteella ajoneuvon todettiin olevan kuulutettu ja ilmoitettu varastetuksi Venäjällä vuonna 2008. Kaakkois-Suomen rajavartiosto jatkaa tapauksen esitutkintaa.

Viikon kysymys

Muistatko tarkistaa palovaroittimesi kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä