0

Kevään ylioppilaiden nimet selville – Virolahden lukiosta 21 ylioppilasta

Ylioppilastutkintolautakunta julkisti kevään uusien ylioppilaiden nimet eilen. Virolahden lukiossa valkolakin saa 21 ylioppilasta. Haminan lukiosta valmistuu yhteensä 89 ylioppilasta. Lappeenrannan lyseon lukiosta valmistuvien joukossa on yksi ylämaalainen ylioppilas.
Virolahden lukio: Hallikainen Nea Pauliina Emilia, Harju Samu Antero, Herrala Jaki Olavi Aleksanteri, Hietala Pauli Eemil, Hyttinen Keijo Elmeri, Järvenkylä Karri Vihtori, Jääskeläinen Kasperi Ukko Ilmari, Kauppila Lauri Aleksi, Kummelus Atte Juhani, Lavonen Elina Jasmin Karoliina, Notkola Aleksi Riku Juhani, Pakkanen Anniina Aino Serafiina, Piispa Jesse Jouni Tapani, Rajajärvi Henna Johanna, Rasi Elviira Annakaisa, Riihelä Samuli Onni Viljami, Sani Jarno Leevi Samuel, Turkia Satu Anniina, Urpalainen Iina Elina, Vilkki Lauri Tuomas Santeri, Ylä-Kotola Anton Matias.
Haminan lukio: Seylan Katariina Afsar, Aapo Valtteri Ahola, Kati Elina Ahola, Sini Eveliina Ahola, Aku Eino Ilmari Ala-Jääski, Alexis Konstantin Aronen, Polina Bykova, Saku Elmeri Hakulinen, Joanna Eveliina Hammarberg, Venla Sofia Hanska, Ville Matias Harju, Joonas Ville Matias Harjunen, Ville Valde Heino, Erno Onni Eemeli Huotari, Saana Susanna Husu, Minni Iitu Irmeli Immonen, Julia Inkinen, Armi Julia Katariina Jalo, Katja-Marija Karatyguine, Janni Ina Annika Karkimo, Aada Maria Katariina Kauppila, Iida Maria Mikaela Kervinen, Roosa Marja Kiilavuo, Kalle Tapani Kiri, Teemu Petteri Klemola, Vieno Darina Lyydia Kolsi, Tatu Juhani Samuel Kopra, Neea Emilia Kormu, Senni Riitta Korpela, Viola Karoliina Lampikari, Ilmari Elmeri Lehtola, Selma Aino Maria Leislahti, Mikko Elias Linna, Samuli Toni Antero Luoma, Roope Mikael Lyytikäinen, Jiri Juho Ilari Martikainen, Ida Sofia Kristiina Mattila, Rasmus Mikael Melartin, Riina Sofia Miinalainen, Julius Joonatan Montonen, Jessi Milli Maarit Nevamaa, Nelli Pirita Niskanen, Jutta Karoliina Ojala, Henri Elias Antero Pakkanen, Raita Sisko Orvokki Pakkanen, Rosa Veronica Pakkanen, Ville Ossi Kalevi Pakkanen, Karoliina Elsa Sofia Parkko, Lilli Eerika Parkko, Riia Emilia Pasi, Jere Henrik Penttinen, Heta Otava Purho, Akseli Topias Puustelli, Iida Maria Johanna Pyykki, Assi Marianna Rapeli, Heidi Kristiina Rautamaa, Anni Emilia Rautamies, Matias Eemeli Rehunen, Titta Henrika Roimola, Suvi-Senni Erika Rongas, Elias Aaron Rossi, Miina Johanna Ruoti, Jade Mariella Ryhänen, Mikko Martin Sandström, Essi Mirella Sarnikorpi, Milla Kristiina Seuri, Emilia Anniina Suntio, Severi Joonatan Suntio, Ville Mikael Suntio, Ella Aurora Suomela, Matias Juhani Suortti, Roosa Eveliina Suurnäkki (kaksoistutkinto), Leevi Samuel Suutari, Vinski Petteri Syrjänen, Titta Johanna Tihula, Viivi Eveliina Tilli, Minttu Matilda Timperi, Anastasiia Tochenaia, Elisa Anniina Toikka, Laura Alexandra Tolvanen, Anni Sisko Aliisa Torikka, Sara Milli Maaria Urpalainen, Johanna Vilhelmiina Uutela, Valtteri Johannes Vajavaara, Verna Alina Vihervaara (kaksoistutkinto), Pinja Maaria Viitasaari, Venla Katariina Väisänen, Senni Kaisa Maaria Westerholm, Teemu Petteri Wilen.
Lappeenrannan lyseon lukio: Jonna Emma Amanda Ihaksi Ylämaalta.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä