0

Cursor nimesi hallituksen ja hallintoneuvoston

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n yhtiökokous valitsi tiistaina yhtiön hallituksen sekä hallintoneuvoston kaudelle 2019-2020.
Hallituksessa paikat kuuluvat kuntajohtajille, joten Virolahdelta siellä istuu Osmo Havuaho ja Miehikkälästä Arto Ylönen. Muut kuntajohtajat ovat Hannu Muhonen Haminasta ja Jouni Eho Pyhtäältä. Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviöllä on hallituksessa läsnäolo- ja puheoikeus.
Lisäksi paikkoja on muutamille yrityksille. Kymenlaakson Osuuspankista mukana on toimitusjohtaja Juha Korhonen, Kotkan Energiaa edustaa tekninen johtaja Sami Markkanen Kotkan kaupungilta ja HaminaKotka Satama Oy:tä toimitusjohtaja Kimmo Naski Kotkan kaupungilta.
Lisäksi hallituksessa ovat Mediatehdas Dakar Oy:n toimitusjohtaja Pasi Riiali ja varatoimitusjohtaja Ari-Pekka Saari Steveco Oy:stä.
Ari-Pekka Saari toimii myös hallituksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Kimmo Naski
Hallituksen asiantuntijajäseneksi valittiin Kymen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Hannu Lehtinen.

Yhtiökokous valitsi myös hallintoneuvoston, johon kuuluu 14 jäsentä.
Virolahdelta mukana on Juhani Kuntsi ja Miehikkälästä Tarja Alastalo.
Muut kuntien jäsenet ovat Kotkan kaupungilta Pasi Hirvonen, Seija Piipponen-Pekkola, Kim Soares ja Minna Suomi, Haminasta Titta Erkkilä ja Pyhtäältä Jyrki Metsola.
Lisäksi hallintoneuvostoon valittiin Saimaa Capital Oy:stä Mikko Kuparinen, Stora Enso Oyj:stä Timo Tidenberg, Dupont Inc:stä Mari Kainiemi, Ahlström Capital Oy:stä Peter Ahlström, Kymenlaakson Osuuspankista Tapani Eskola ja Steveco Oy:stä Jyrki Vekkilä.

Viikon kysymys

Tarkistatko säännöllisesti palovaroittimen kunnon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä