0

Säästöpirtillä tutustutaan eläkeläisten vapaaehtoistoimintaan

Eläkeliiton Miehikkälän yhdistys järjestää kesäkuun 13. päivänä kello 15 alkaen Miehikkälän Säästöpirtillä tapahtuman, jossa voi tutustua muun muassa Eläkeliiton Kymenlaakson piirin ja Miehikkälän yhdistyksen vapaaehtoistyöhön.
Piirin vapaaehtoisvastaava Enni Ollikainen kertoo tapahtumassa vapaaehtoisuudesta ja siitä, mitä se pitää sisällänsä. Miehikkälän yhdistyksen vapaaehtoisvastaava Irja Leppäniemi puolestaan käsittelee puheenvuorossaan paikallista vapaaehtoistoimintaa.
Osallistujat saavat myös tietoiskun yhdistyksen monipuolisesta toiminnasta. Yhteislauluja on laulattamassa Merja Maaskola haitarin säestyksellä. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa leikkimielinen kilpailu, taukoliikuntaa ja kahvitarjoilu.
– Jokaisen meistä ympärillä on henkilöitä, jotka kaipaavat esimerkiksi seuraa ja tukea. Vapaaehtoinen on aina odotettu vieras ja tuo omalla toiminnallaan iloa autettavan arkeen. Yhdistyksemme vapaaehtoisten joukkoon mahtuu aina uusia vapaaehtoisia. Tervetuloa tutustumaan yhdistyksemme toimintaan, innostaa yhdistyksen puheenjohtaja Kaija Halonen.
Tapahtuman jälkeen osallistujilla on mahdollisuus saunoa ja uida.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä