0

Säätiöltä apurahaa yhteiseen projektiin

Seppälän lammastila, Miehikkälän käsityöläiset ry ja Idän pelto ry ovat saaneet Miehikkälän kehittämissäätiöltä apurahaa 4 000 euroa yhteiselle kehittämisprojektille.
Projektirahoituksen avulla hankitaan digitaalista osaamista, jota hyödynnetään ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä tukevan matkailukonseptin kohdennetussa markkinoinnissa sekä verkkokaupan suunnittelussa.
Miehikkäläläinen projektiryhmä haluaa liittää kestävän kehityksen elementtejä matkailuun, tarjota rakentamaansa vaihtoehtoista matkailukonseptia, tukea ennakkoluulotonta yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä edistää kestävän kehityksen ja kiertotalouden tietoisuutta ja tunnettuutta.
Vastikään lanseeratussa matkailukonseptissa Seppälän lammastila edustaa perinteistä alkutuotantoa ja mahdollisuutta kokea ekologisia elämyksiä aidossa ympäristössä. Käsityöpuoti puolestaan jalostaa perinteistä alkutuotantoa taidokkaiksi ja ekologisiksi käsityötuotteiksi. Kirpputori Idän pelto tarjoaa löytöjä kierrättäen ekologisesti hyötykäyttöön kaikkea jo aiemmin tuotettua tavaraa.
Keskeinen yhteistyökumppani Vuorelan liikenne Oy tarjoaa ryhmämatkailua ekologisena ja sosiaalisena kokemuksena, vaihtoehtona yksityisautoilulle. Projektia hallinnoin Miehikkälän käsityöläiset ry ja projekti tekee yhteistyötä Vaalimaan verkostot -hankkeen kanssa.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä