0

Ukrainalaista naista epäillään väärennöksestä

Ukrainalaista naista epäillään asiakirjaväärennöksestä. Hän oli saapumassa Suomeen viime viikon maanantaina Vaalimaan kautta, kun hänen passissaan havaittiin vääriä Sveitsin ja Unkarin rajanylitysleimoja. Väärillä leimoilla on yritetty peitellä todellista oleskeluaikaa Schengen-alueella.
Suomalaisen miehen epäillään puolestaan syyllistyneen rattijuopumukseen. Tämä saapui Venäjältä Suomeen henkilöautolla. Henkilölle tehtiin rajanylityspaikalla tarkkuusalkometrikoe, jonka tulos oli 0,38 mg/l. Henkilö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Lisäksi rajavartiosto epäilee kahden venäläisen miehen syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon. Toiselta löytyi sähkölamautin ja kaasusumutin, toisen henkilön hallusta löydettiin luottokorttiveitsi.

Viikon kysymys

Oletko tyytyväinen joukkoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä