0

Virolahti myönsi rahat Green Belt -luontokeskukselle

Virolahden kunnanhallitus on myöntänyt elinkeinotoimen määrärahoista 57 000 euroa kunnan omarahoitusosuutta Green Belt Connecting People -hankkeelle, joka käynnistyi toukokuun alussa.
Kaksivuotisen hankkeen aikana rakennetaan modernia teknologiaa hyödyntävä luontokeskus Virolahden Bunkkerimuseolle. Keskuksessa esitellään muun muassa Kaakkois-Suomen luontokohteita ja suojelualueita.
Green Belt -hankkeen kokonaiskustannukset ovat lähes 700 000 euroa, josta hanketoimijoiden omarahoitusosuus on 20 prosenttia. Virolahden kunnan lisäksi hankkeessa ovat mukana Metsähallitus, Leader Sepra ry ja Viipurinlahden rannalla sijaitseva Johanneksen kaupunki, jonne rakennetaan samantapainen Green Belt -luontokeskus kuin Virolahdelle.
Green Belt on Euroopan vihreä vyöhyke, joka seuraa entisen rautaesiripun reittiä ja yhdistää alueen kansallispuistot, luontopuistot, biosfäärialueet ja rajat ylittävät suojelualueet sekä muut arvokkaat elinympäristöstöt.

Viikon kysymys

Oletko tyytyväinen joukkoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä