0

Veneretkellä on vielä tilaa – retkestä vaihtelua arkeen

Haminan seurakunnan diakoniatyö ja meripartiolippukunta Haminan Päivänpojat vievät tänäkin suvena perheitä meriretkelle Suomenlahden suurimpaan luonnonsatamaan Ulko-Nuokkoihin. Nuokkosaariin kuuluvat Ulko-Nuokot ovat Haminan edustalla 12 kilometrin päässä Tervasaaresta.
Retki on tarkoitettu perheille, joilla ei muuten olisi mahdollisuuksia veneilyyn tai matkailuun.
Veneretki tehdään Haminan Päivänpoikien 9,5 metrisellä purjeveneellä 9. heinäkuuta kello 12-18. Kipparina toimii Mika Ramu. Mukana purjehtii myös seurakunnan diakoniatyöntekijä ja perillä saaristossa matkalaisille on tarjolla välipalaa makkaranpaistoineen.
Retkelle voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan 6. kesäkuuta mennessä sähköpostitse Anne Hammarbergille tai kuoressa Haminan seurakunnan palveluaulaan osoitteeseen. Diakoniatyö valitsee retkeilijät mukaan taloudellisin ja sosiaalisin perustein.

Seppo JJ Sirkka

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...