0

Ensi viikolla pääsee kokeilemaan golfia

Kaakonkulmalla vietetään ensi viikolla kansallista golfviikkoa. Suomessa on 140 000 golfin aktiivista harrastajaa ja yli 600 000 sellaista, jotka voisivat kokeilla lajia. Näille ilmiselle tarjotaan golfviikon aikana sopivia olosuhteita lajin kokeiluun.
Kaakon Golf järjestää neljä matalan kynnyksen tapahtumaa golfviikolla.
Keskiviikkona 12. kesäkuuta Kaakon Golfin kapteeni Jukka Hallikainen kutsuu niin uudet jäsenet kuin muutkin vähemmän pelanneet tai pelikaveria vailla olevat golffarit kanssaan pelikierrokselle. Lähdöt ovat kello 10, 13 ja 17.
Samana iltana pidetään myös matalan kynnyksen golfilta naisille kello 18–19.30. Mikko Korsu toimii illan opastajana. Iltaan voivat osallistua niin vasta-alkajat, vähän pelanneet kuin kokeneetkin naisgolffarit.
Perjantaina 14. kesäkuuta kello 16 alkava neljä tuntia kestävä greencard-kurssi tutustuttaa puolestaan osallistujat golfin saloihin. Kurssin käyminen ei edellytä sitoutumista mihinkään muuhun toimintaan.
Golfviikon päätapahtuma on sunnuntaina 16. kesäkuuta pidettävä yhdeksän väylän scramble-kisa, joka soveltuu myös vasta-alkajille.
Kello 11 alkavassa tapahtumassa on mahdollisuus ottaa tuntumaa golfiin, sillä jokaisella uudella lajin kokeilijalla tai vain vähän pelanneella on peliparinaan kokenut golffari, ja säännöt ovat helpot. Myöskään kilpailumaksuja ei peritä. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Kaakon Golfin verkkosivuilta.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä