0

Kyläpyöräily keräsi hieman edellisvuotta enemmän pyöräilijöitä

YLÄMAALLA ja sen lähikylillä Lappeenrannan eteläpuolella järjestettiin toukokuun puolessa välissä kuntoliikuntatapahtuma kyläpyöräily. Tapahtumapäivän sää suosi pyöräilijöitä, sillä aurinko paistoi ja lämpöä riitti. Kyläpyöräily lisäsi suosiotaan hiukan. Polkijoita oli liikkeellä yhteensä 346, kun viime vuonna heitä oli 340.
Kaikkiaan 12 pyöräilijää pyöräili läpi kaikki 15 kylää ja usealle matkaa kertyi yhteensä yli 160 kilometriä.
Suosituin pyöräilijöiden pysähdyspaikka oli Kasukkalan kylällä, jossa pyöräili päivän aikana 203 ihmistä. Ylämaalla pyöräilijämäärät olivat pienempiä, mutta jokaisella mehupisteellä kävijämäärä lisääntyi edellisvuoteen verrattuna.
Suosituin pysähdyspaikka oli Ylämaan kirkonkylällä, jossa kävi päivän aikana 53 pyöräilijää (44 kävijää vuonna 2018) Seuraavaksi suosituin oli Rumpu 49 kävijää (43), Villala 42 kävijää (37), Hyttilä 40 kävijää (35) ja uutena mukaan tänä vuonna tullut Ylijärvi 29 kävijällä.
Kaikki pyöräilijät, jotka pyöräilivät vähintään neljällä kylällä osallistuivat myös pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona oli liput Jalokivimessuille ja ruokailu Korupirtissä ja sen voitti Kimmo Lehtonen. Usealla kylällä järjestettiin myös omia arpajaisia, joiden palkinnotkin on luovutettu voittajille.

Minna Hytti

Viikon kysymys

Oletko tyytyväinen joukkoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä