0

Juha Mieto mukana markkinoiden yllätyskilpailussa

Tulevana lauantaina järjestetään Pikkukylien Pikkumarkkinat jo kahdeksatta kertaa Suur-Miehikkälän seurantalon ympäristössä. Markkinoiden keskeinen sisältö on ollut paikkakuntalaisten, kesäasukkaiden ja lähiseudun ihmisten tapaaminen ja tutustumismahdollisuuden järjestäminen. Lisäksi tärkeässä arvossa on maaseudun ja sen yrittäjyyden, yhteistoiminnan ja elinvoiman sekä paikallisten tuotteiden esille tuonti ja markkinointi.
Pikkumarkkinoilla pyritään luomaan uusia kehitysnäkymiä ja positiivista ajattelua maaseudun elinvoimaisena pitämiseksi.
Markkinapäivä käynnistyy kunnanjohtaja Arto Ylösen avauspuheella aamuyhdeksältä. Musiikki ja laulu tuovat markkinatunnelmaa ja siitä vastaavat Juha Joenpolvi solistinaan Merja Grönholm.

Tänä vuonna on panostettu erityisesti lapsiin ja lapsiperheisiin. Koko tapahtuman ajan paikalla on maksuton iso pomppulinna, jossa lapset pääsevät purkamaan energiaansa kojuilla kiertelyn ja herkuttelun lomassa. Lisäksi tarjolla on talutusratsastusta muutaman euron hintaan sekä aina yhtä riemastuttava 4H-yhdistyksen eläinpiha, jossa rapsutuksia kaipailevat ainakin vasikka, kani, kissa ja koiranpentu.
Myös keppihevosilla on oma näyttelynsä, josta voi valita oman suosikkinsa.
Juha Mieto on tavattavissa markkinoilla kello 11.30 alkaen. Alkuun hän on luvannut pitää pienen puheen ”elävästä elämästä” ja sen jälkeen häneltä voi käydä pyytämässä nimikirjoituksen, ottaa yhteiskuvan tai muuten vain vaihtaa muutaman sanan elävän hiihtäjälegendan kanssa.
Luvassa on myös yllätyskilpailu noin kello 12, jossa Juha Mieto on mukana.

Nälän yllättäessä markkinavieraille on tarjolla monenlaista purtavaa Ravintola Susi-Hukkasen keittolounaasta moniin leivonnaisvaihtoehtoihin, unohtamatta tietenkään markkinalakuja!
Cursor Oy:n pisteellä voi kokeilla sähköpyörää tai fatbikea ja Leader Sepra tuo torille keltaiset kehyksensä antaen kuntalaisille mahdollisuuden kertoa, mikä maisema Miehikkälässä on kehystämisen arvoinen. Tässä vain muutama esimerkki kaikesta mitä Pikkumarkkinoilla voi kokea.
Jälleen kerran torilla on myös kymmenittäin myyjiä sekä lukuisia eri toimijoita esittelemässä toimintaansa. Torilta löytyykin parhaat kesätuliaiset erilaisista käsitöistä uuden sadon antimiin.
Viikonloppuna Ylämaalla järjestetään perinteiset jalokivimessut, jotka kestävät perjantaista sunnuntaihin. Lisäksi Virolahden kirkonmäellä pidetään Rehupunttifestarit lauantaina.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä