0

Rehupunttifestivaali soi Metsänportissa ensi lauantaina

Tapahtuma-aluetta on rakennettu viikon ajan ja kaikki valmistelut ovat nyt loppusuoralla. Kaiken kaikkiaan tapahtumaa on puuhattu kasaan puolisen vuotta. Rehupunttifestari järjestetään nyt toista kertaa.
Viimevuotinen tapahtuma ei yltänyt aivan tavoitteeseen kävijämäärissä, mutta nyt on odotettavaa että festaritapahtuma on huomattu laajemmalti. Viime vuonna yleisöä oli kaiken kaikkiaan noin 250 kävijää kahtena päivänä yhteensä. Tänä vuonna tapahtuma on yksipäiväinen ja tavoitteena on ylittää viimevuotinen kävijämäärä.
Viimevuotiseen tapaan Rehupunttifestarin esiintyjäkaarti on valittu nostalgiahengessä. Tapahtuma ei kilpaile iskelmäfestareiden kanssa. Esiintyjinä on oman tiensä kulkijoita ja karismaattisia pitkän linjan muusikoita.
Rehupunttifestarissa tulevana lauantaina esiintyvät Rautalankayhtye Vintage, Pepe Ahlqvist, Raggars, Turo´s Hevi Gee sekä trubaduurit Miika Mamia ja Pasi Goodman.
Lisätietoja ohjelmasta löytyy Metsänportin facebook-sivuilta. Lippuja voi ostaa ennakkoon Metsänportista tai tapahtumasta. Tapahtuma on K18.
– Tietysti tällaisen omarahoitteisen festarin järjestämisessä on suuri riski näin syrjäisellä paikalla ja tapahtuman kasvattaminen vaatii aikaa. Riskejä on kuitenkin otettava, jos tosissaan haluaa luoda jotakin uutta. Toiveikkaina odotamme auringonpaistetta ja paljon kävijöitä tapahtumapäivälle, kertoo tapahtumatuottaja Satu Liikkanen.
Rehupunttifestarit Virolahden Metsänportissa lauantaina kello 14-01.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko politiikan käänteet?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä