0

Mielipiteet: Kaakon Kaksikon tilapalvelut tiedottaa

Kaakon kaksikon tilapalvelut haluaa osaltaan puuttua julkisuudessa esiintyneeseen keskusteluun, jossa teknistä toimea on moitittu töiden hitaudesta tai jopa niiden tekemättä jättämisestä. Olemme aina valmiit tulemaan, esimerkiksi kunnanvaltuustoille, kertomaan missä kulloinkin mennään.
Seuraavassa lista ajankohtaisista työtehtävistä molempien kuntien osalta. Työlista on pitkä rajoitetulla kapasiteetilla. Kaikki työt pyritään tekemään vuoden aikana laaditulla aikataululla suunnitellusti ja hyvin.

Miehikkälä:
1) Kunilan jäähdytyksen suunnittelu käynnistettiin talvella 2019 tiukan määrärahan puitteissa. Suunnittelun tavoitteena oli löytää maksimaalinen hyöty myönnetyllä määrärahalla. Suunnittelussa koettiin haasteita tiukan määrärahan takia ja suunnittelun valmistuminen venyi kevään loppuun. Tarjouspyynnöt lähetettiin kesän alussa. Urakkaan ei saatu tarjouskyselyssä yhtään tarjousta, jolloin päädyttiin suorahankintaan. Urakkaneuvottelu on suoritettu ja toteutus alkaa 15.7. ja kestää max kolme viikkoa.
2) Ojatie 3:n rivitalon vesijohtosaneeraustyö tarkoitus toteuttaa elo-lokakuun aikana. Haasteena on määrärahan niukkuus.
3) Fysioterapian muutto tapahtuu yli kuukauden etuajassa kesä-heinäkuun vaihteessa takaisin Kunilan alakerran remontoituihin tiloihin.
4) Yllätyksenä tapahtui ikävä rivitalon asunnon palo talven 2019 aikana, joka lisäsi työtaakkaa tilapalvelulle. Palaneessa talossa on suoritettu purkutöitä ja seuraavaksi on ohjelmassa korjausurakan kilpailutus.
5) Lapjärvelle Lapjärven juhla ja majoituksen rantasaunalle uusitaan jäteveden imeyttämö. Suunnittelu on loppusuoralla.
6) Nuokkarin takapihalle rakennetaan rantalentis kenttä heinä-elokuussa. Lisäksi sinne hankitaan muitakin harrastevälineitä syksyllä.
7) Rivitalojen 2-4 ja 6 pihoille uusitaan ja lisätään leikkivälineitä heinäkuun aikana.

Virolahti:
1) Virolahdella kevään aikana suurin hanke oli päiväkodin väistötilojen rakentaminen Itätielle. Muutto on suoritettu ja toiminta alkanut.
2) Opettaja-asuntolan purkutyö on meneillään ja valmistuu koulun alkuun mennessä.
3) Alakoulun pihalla olevat parakit siirretään urheilukentälle kesän aikana.
4) Jokitörmä B pihakunnostus suunnittelu on loppusuoralla.

Kaakon kaksikon
tilapalvelut

Kommentteja aiheesta “Mielipiteet: Kaakon Kaksikon tilapalvelut tiedottaa

  • 5.7.2019 at 13:43
    Permalink

    Esimiehestä se on kiinni hoituuko hommat. Osattava johtaa ja motivoida.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä