0

Juuso Riepposelle A-luokan keihästulos ja kultaa myös kuulassa

Miehikkälän Vilkkaan Juuso Riepponen heitti keihästä Korialla viime sunnuntaina käydyssä kisassa 42,08. Kysymyksessä on P13-sarjan A-luokan tulos, jonka raja on 41 metriä. Tuolla tuloksella Juuso on koko Suomen tilaston 15:s.
Kymenlaakson piirinmestaruudet ratkottiin Valkealassa 9 ja 10. heinäkuuta. Siellä Juuso voitti keihäänheiton tuloksella 35,79. Toinen oli Valkealan Kajon Lauri Kontkanen tuloksella 35,09 ja kolmas Elimäen Vauhdin Milo Haapaniemi 29,23.
Kuulassa Juuso Riepponen pukkasi kultaa uudella omalla ennätyksellä 9,95. Toinen oli Valkealan Kajon Nuutti Virtanen tuloksella 9,67 ja saman seuran Lauri Kontkanen kolmas tuloksellaan 8,71.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä