0

Zsarin toimitusjohtaja vaihtuu – Sami Vainiomäki jää hallitukseen

ZSAR OY:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uusi toimitusjohtaja on amerikkalaissyntyinen Steven Cunningham. Hän tulee Zsariin Saksasta, jossa hän on johtanut muun muassa outletkylistään tunnetun Value Retailin Saksan toimintoja.
Yhtiön perustajiin kuuluva ja liikekeskushanketta useita vuosia vetänyt Sami Vainiomäki jää sivuun operatiivisesta johdosta, mutta jatkaa hallitustyöskentelyssä.
– Meillä oli mahdollisuus saada ammattilainen johtamaan yhtiötä, joten se on luonnollista jatkumoa sille, että kun olemme nyt tässä tilanteessa, saamme tänne merkittävän kehittäjän, Vainiomäki sanoo.
– Minä olin rakentamassa tätä kahdeksan vuotta nollasta tähän tilanteeseen, joten nyt on aika antaa tilaa oikeille ammattilaisille. Minulla itselläni oli vain tällainen unelma outletkylästä ja se on nyt toteutunut. Jatkan toki edelleen hallitustyöskentelyssä, hän jatkaa.

Steven Cunningham on jo jossain määrin entuudestaan tuttu zsarilaisille.
– Palkkasin hänet konsultiksi viime syksynä, joten hän on hyvin perillä Zsarin asioista. Hänen sisäänajonsa on parhaillaan menossa eli hän ottaa tehtävät vastaan pikkuhiljaa, Vainiomäki kertoo.
Vainiomäki uskoo, että Cunningham viettää osan viikoistaan Virolahdella, mutta myös nykyisessä kotimaassaan Saksassa.
– Varmaan häntä näkyy enemmän Zsarissa, mutta toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu paljon muutakin kuin kävellä siellä ostoskylän kaduilla, hän muistuttaa.

Sami Vainiomäki kehuu samalla Zsar Outlet Villagen ensimmäistä kesäkautta.
– Se on mennyt todella hyvin. Parhaiten sitä kuvaa, kun vasta avasimme Björn Borgin liikkeen perjantaina, niin saman päivän iltana yhtiön toimitusjohtaja laittoi minulle viestiä, että missään liikkeessä ei ole avajaispäivä sujunut tähän mennessä niin hyvin, Vainiomäki heittää esimerkkinä.
Borgin lisäksi Zsarissa on avautunut Mövenbickin jäätelömyymälä ja Olki Wine Bar kesän aikana.
– Jos oikein hyvin menee, niin elokuussa meillä on taas uutta kerrottavaa, Vainiomäki vihjaa.

JUKKA KINNUNEN

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä