0

Maahantulokieltoa rikottiin Vaalimaalla

Kahden moldovalaisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen erillisissä tapauksissa Nuijamaalla keskiviikkona ja Vaalimaalla perjantaina.
Nuijamaalla tavattu mieshenkilö oli asetettu Saksan määräämään Schengen-aluetta koskevaan maahantulokieltoon. Vaalimaalla tavattu mieshenkilö oli myös Saksan asettamassa Schengen-maahantulokiellossa. Henkilö on hakenut turvapaikkaa esitutkinnan aikana.
Maahantulokiellon rikkomiseen syyllistyy ulkomaalainen, joka tulee Suomeen, vaikka hänellä on voimassa oleva maahantulokielto. Maahantulokiellon rikkomisesta on seurauksena sakkoa tai enintään vuosi vankeutta.
Suomalaisen mieshenkilön epäillään puolestaan syyllistyneen torstaina valtionrajarikokseen Räikkölässä Imatralla. Henkilön epäillään ylittäneen valtakunnan rajan luvattomasti maastoitse Suomesta Venäjälle aikaisin torstaiaamuna. Kaakkois-Suomen rajavartiosto on tehnyt asiassa yhteistyötä Venäjän rajavartiopalvelun kanssa.
Kaakkois-Suomen rajavartiosto jatkaa tapauksen esitutkintaa.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä