0

Väki vähenee edelleen Kaakonkulmalla

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Miehikkälän väkiluku on vähentynyt alkuvuoden aikana lähes 30 hengellä ja Virolahden väkiluku vähän yli 10 hengellä.
Virolahdella väkiluvun väheneminen on johtunut yksinomaan siitä, että väkeä on kuollut enemmän kuin on syntynyt. Miehikkälässä väen vähentymiseen on vaikuttanut myös muuttotappio.
Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Miehikkälän väkiluku oli kesäkuun lopussa 1912 henkeä, joka on 12 henkeä vähemmän kuin vuodenvaihteessa.
Alkuvuoden aikana Miehikkälään syntyi vain kolme lasta. Sitä vastoin kuolema on vähentänyt väkilukua 16 hengellä. Miehikkälään on muuttanut alkuvuoden aikana 39 uutta asukasta, mutta samaan aikaan 54 miehikkäläläistä on muuttanut muualle Suomeen. Muuttotappiota on kertynyt 15 henkeä.
Virolahden väkiluku oli kesäkuun lopussa 3138 henkeä, joka on 12 henkeä vähemmän kuin vuoden alussa.
Väen vähentyminen johtuu siitä, että Virolahdelle on syntynyt alkuvuoden aikana vain seitsemän lasta, mutta samana ajanjaksona 23 virolahtelaista on kuollut.
Muuttotilasto näyttää Virolahdella plusmerkkisiä lukemia. Virolahdelle on muuttanut alkuvuonna 74 uutta asukasta ja samana ajanjaksona 70 virolahtelaista on muuttanut kunnasta pois.
Virolahdelle muuttaneista kuusi on muuttanut paikkakunnalle ulkomailta, ja vastaavasti yksi asukas on muuttanut Virolahdelta ulkomaille.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä