0

Rajanylitysten määrä kasvanut

Kaakkois-Suomen rajavartioston valvomilla rajanylityspaikoilla on kirjattu kuluneen seitsemän kuukauden aikana yli 4,33 miljoonaa rajanylitystä. Rajanylitysten määrä on kasvanut 5,2 prosenttia viime vuodesta ja 4,9 prosenttia edellisestä vuodesta.
Matkustajista reilut 3,4 miljoonaa eli 79 prosenttia. Edellisenä vuonna viisumivelvollisten osuus oli 77 prosenttia.
Vaalimaan rajanylityspaikalla kirjattiin tammi-heinäkuussa 1,405 miljoonaa rajanylitystä. Määrä on 11 000 rajanylitystä enemmän kuin viime vuonna, mutta 12 000 rajanylitystä vähemmän kuin vuonna 2017.
Eniten rajanylityksiä on kirjattu Nuijamaalla, jossa rajan on ylittänyt alkuvuoden aikana 1,66 miljoonaa matkustajaa. Rajanylittäjiä on ollut 148 000 enemmän kuin viime vuonna.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä