0

Rajalla rattijuopumus, kätkemistä ja laittomia esineitä

Vaalimaan rajanylityspaikalla havaittiin viime viikolla erilaisia rikoksia. Venäläistä miestä epäillään törkeästä kätkemisrikoksesta, sillä miehen kuljettaman henkilöauton tarkastuksessa havaittiin, että sen tunnisteisiin oli tehty muutoksia ja ajoneuvo oli ilmoitettu varastetuksi Espanjassa. Mies oli saapumassa Venäjältä Suomeen.
Toisen venäläisen miehen epäillään puolestaan syyllistyneen rattijuopumukseen. Mies oli saapumassa Venäjältä henkilöautolla, kun rajatarkastuksen yhteydessä hänet puhallutettiin ja tulos osoitti 0,51 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Viime viikolla Vaalimaalla havaittiin myös ampuma-ase- ja paljastinlaiterikkomus sekä vaarallisen esineen hallussapito. Löydetyt välineet ovat kumiluotiase ja siihen sopivia patruunoita, tutkanpaljastin sekä sähkölamautin.

Viikon kysymys

Hankitko aidon joulukuusen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä