0

Karjalaiset markkinat Miehikkälässä lauantaina

Miehikkälän keskustassa on tulevana lauantaina luvassa monenlaista ohjelmaa, kun perinteiset Karjalaiset markkinat avautuvat torilla kello 9.
Markkinoilla on myynnissä muun muassa viipurinrinkeleitä, käsitöitä, leivonnaisia, hapanvelliä, paistettuja muikkuja, juureksia ja lakuja. Kahviosta saa puolestaan kahvia, pullaa, makkaraa ja muurinpohjalettuja.
Markkinakansaa tulevat viihdyttämään laukkuryssät, joiden kapsäkeistä löytyy myös myytäviä tuotteita. Karjalaismummo tulee myös paikalle arpoineen.
Sekä lapsille että aikuisille tarkoitettu tuunauspaja avautuu Idänpellon kirpputorilla kello 10. Tuunauspisteessä on tarjolla tarvikkeita sekä ohjausta sitä haluaville. Kirpputorin pihalla oleva katuravintola on avoinna kello 11–13.
Miehikkälän käsityöpuoti osallistuu myös tapahtumaan kello 9 alkaen. Puodin edustalla on kirpputori, ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan ”ämpärillinen tavaraa”.
Tapahtuman järjestävät Miehikkälän kulttuuritoimi, kotiseutu- ja matkailuyhdistys sekä Ekotekoja yhdessä – luonnollisesti yhdessä Miehikkälässä -hanke.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä