0

Virolahdelle vieraita Emmasten seurakunnasta – Lypsyniemessä vietetään ystävyyden iltaa

Lypsyniemen leirikeskuksessa vietetään ensi perjantaina ystävyyden iltaa, kun Hiidenmaalla sijaitsevasta Emmasten seurakunnasta saapuu vieraita Virolahdelle.
Emmasten seurakuntaan on Virolahdelta pidetty yhteyttä jo 1980-luvulta saakka, ja virallinen ystävyysseurakuntasuhde solmittiin vuonna 1989. Nyt Emmaste on yksi Haminan seurakunnan ystävyysseurakunnista, ja tänä vuonna juhlitaan 30-vuotista ystävyyttä.
Vieraat saapuvat Virolahdelle Hiidenmaan seurakuntien yhteisen kirkkoherran Kristjan Simsonin johdolla. He majoittuvat Lypsyniemen leirikeskukseen ja vierailevat muun muassa lauantaina Pertunmarkkinoilla Virolahden kirkolla.
Perjantaina vietettävä ystävyyden ilta alkaa Lypsyniemessä kello 18.

Viikon kysymys

Sienestätkö?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä