0

Fasaani rauhoitettiin Saivikkalassa

Saivikkalan Erän kesäkokous pidettiin perjantaina 9. elokuuta, läsnä oli 17 jäsentä.
Riistakiintiöiksi päätettiin yksi musta metso, kaksi teertä ja kolme metsäjänistä. Rusakko on kiintiöistä vapaa. Fasaani sen sijaan rauhoitetaan metsästykseltä kokonaan.
Vieraskorttikäytäntö toimii edellisten vuosien tapaan niin, että vieraita saa olla enintään kaksi varsinaisen jäsenen mukana. Maksu on kymmenen euroa vieraalta päivässä. Kortti maksetaan etukäteen seuran tilille, sekä ilmoitus myöskin etukäteen, mielellään tekstiviestillä, puheenjohtajalle tai hallituksen jäsenelle. Mahdollinen saalis on pois isännän kiintiöistä. Hirvijahtiin lähdetään lauantaina 12. lokakuuta kello 8 majalta. Samalla aloitetaan peurajahti. Kaurista voi metsästää vapaasti yksi per jäsen, pois lukien yhteisjahdit. Karhujahdin yhteyshenkilönä toimii Jukka Kurko.

Viikon kysymys

Onko koronarokotusvauhti liian hidas?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä