0

Härmä sallii yhden kauriin metsästyksen

Härmän Erämiesten kesäkokous pidettiin 14. elokuuta majalla. Saaliskiintiöksi päätettiin 20 pistettä metsästäjää kohti jahtikaudella. Metso verottaa 15, teeri 10, pyy 5 ja metsäjänis 5 pistettä kiintiöstä.
Vastaavasti lisää pisteitä saa pienpedoista. Näädästä, minkistä ja ketusta saa 5 pistettä, muista pienpedoista yhden. Metsoja saa kuitenkin metsästää vain yhden metsästäjää kohden. Jahtikausi pisteenlaskussa vaihtuu helmikuun lopussa.
Kauriskiintiö on yksi kauris metsästäjää kohti. Tilannetarkastus kotisivuilta ennen kaurisjahdin aloitusta ja kaadosta välitön ilmoitus puheenjohtajalle. Rajavyöhyke on rauhoitettu, mutta pienpetojahti on sielläkin sallittu.
Vilkkilän- / Kirkontura on rauhoitettu maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Rauhoitus alkaa 22. elokuuta.
Hirvijahdissa jahtipäällikkö Juha-Pekka Tompuri. Aloitus tapahtuu lauantaina 12. lokakuuta kello 7. Hirvikoe tai hirvikokeen korvaava ampumatapahtuma suositus hirvijahtiin.

Viikon kysymys

Onko koronarokotusvauhti liian hidas?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä