0

Rehtorin tehtävät pois sivistystoimenjohtajalta – yhteinen rehtori kolmelle koululle

Sivistyslautakunta päätti tiistaina esittää sivistystoimenjohtaja-rehtorin viran muuttamista niin, että rehtorin tehtävät irrotetaan hänen työnkuvastaan. Samalla perustetaan uusi rehtorin virka. Asia etenee kunnanhallitusten käsittelyyn.
Ensi vuoden alussa sivistyslautakunta muuttuu sivistys- ja hyvinvointilautakunnaksi. Sen alaisuuteen siirtyy esiopetus ja varhaiskasvatus.
Toimialaa järjestellään nyt niin, että sivistystoimenjohtajasta tulee sivistys- ja hyvinvointijohtaja. Virolahden ja Miehikkälän yläasteen, sekä lukion rehtorin tehtävät eriytetään kolmen koulun yhteisen rehtorin hoidettavaksi.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä