0

Kiiskijärven sillan kunto heikentynyt – kunta kiirehtii ely-keskusta uusimaan sen

Virolahden Kurkelassa sijaitsevan Kiiskijärven sillan kunto on heikentynyt. Tekninen lautakunta päätti viime keskiviikkona esittää Virolahden kunnanhallitukselle, että tämä kiirehtisi ely-keskusta uusimaan sillan.
Lautakunta katsoo, että ennen kunnostusta sillan molemmin puolin on tehtävä pikaisesti kääntöpaikka ja sen talvihoidosta on huolehdittava. Tämä siksi, että koululaisten kuljetuksesta huolehtiva bussi ei pääse muuten kääntymään sillan luona ympäri.
Sillan painorajoitusta alennettiin sen heikon kunnon vuoksi tänä vuonna kolmeen tonniin. Tämä vaikuttaa moniin paikallisiin asukkaisiin, kuten maatalouskoneiden kuljettamiseen.
Ely-keskus on viimeksi linjannut, ettei siltaa korvattaisi uudella, vaan tilalle rakennettaisiin kiertotie Kiiskijärven pohjoispään kautta. Virolahden kunnassa asiasta ollaan eri mieltä.
– Kyllä meidän ja paikallisten asukkaiden mielestä parasta olisi rakentaa pengertie, jossa on riittävät virtausaukot. Se palvelisi paikallisia tarpeita kaikkein parhaiten, tekninen johtaja Markku Uski korostaa.

Viikon kysymys

Viikon kysymys: Uskotko Hurpun suunnitelmien toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...