0

Kaakon Golfille merkittävä avustus golfkentän palvelujen parantamiseen

Kaakon Golf Oy on saanut noin 30 000 euron rahoituksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Tuen on myöntänyt Leader Sepra ry.
Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 70 000 euroa. Hanke toteutetaan vuosina 2019-2021
Hankkeen tavoitteena on monipuolistaa, parantaa ja kehittää Virojoen golfkenttäalueen palveluja kaikille avoimeksi liikunta ja luontomatkailualueeksi.
Ensimmäisenä tavoitteena on rakentaa esteetön kaikille avoin harjoitusalue parkkialueineen. Toisena tavoitteena on luoda uusia luontoon liittyviä esteettömiä palveluja, kuten liikuntarajoitteisille sopivia luontoreittejä ja laavu, jotka parantavat alueen käyttöastetta, tuovat esiin ympäristöarvoja ja lisäävät matkailijoita alueella.
Tähän liittyen tavoitteena on myös tuoda esille Virojoen historiallista jokimaisemaa Kantturankosken alueella ja hyödyntää sitä matkailun näkökulmasta. Kolmantena tavoitteena on esteettömien kaikille avointen yhteisö- ja kokoustilojen tilojen tekeminen kentän käyttäjille, oppilaitoksille, erityisliikuntaryhmille, luontomatkailijoille ja muille.
Hanke on käytännössä alkanut elokuussa, jolloin harjoitusalueen vieressä olevat wc-tilat on muutettu esteettömiksi. Myös luontoon liittyvien palvelujen suunnittelu on aloitettu ja yhteisö- ja kokoustilojen suunnittelu on valmis.

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä