0

Kaakonkulmalla ja Haminassa laaja sähkökatko

Rakennevika Suur-Miehikkälän sähköasemalla aiheutti mittavan sähkökatkon tänään Virolahdella, Miehikkälässä ja Haminassa. Kymenlaakson Sähkö Oy:n mukaan sähköttömiä talouksia ja muita kohteita oli enimmillään noin 8 500.
Vika alkoi puoliltapäivin, jonka jälkeen sitä paikannettiin sekä maastossa että helikopterin avustuksella. Varasyöttöyhteyksien avulla sähköt saatiin palautettua lähes kaikille asiakkaille noin puoli kahden aikoihin iltapäivällä.
Tuntia myöhemmin vika paikantui Suur-Miehikkälän sähköasemalle, jossa todettiin rakenteellinen vika. Korjaustyöt aloitettiin heti sen jälkeen.
Vain hieman myöhemmin Kymenlaakson Sähkö tiedotti, että sähköt on saatu palautettua kaikille asiakkaille.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...