0

Virolahden Karjalaseura juhlii kaksikymppisiään

Virolahtea ja Miehikkälää kanta-alueenaan pitävä Virolahden Karjalaseura ry on ehtinyt 20 vuoden ikään. Seuran perustava kokous pidettiin 30.6.1999.
Seuran keskeisenä tavoitteena on toimia paikallistasolla Karjalan Liiton kanssa karjalaisen perinteen ja kulttuurin ylläpitäjänä sekä Karjalaa koskevan tiedon jakajana.
Virolahden Karjalaseuran suurimpia voimainponnistuksia ovat olleet osallistumiset valtakunnallisen Evakkovaelluksen järjestelyihin. Evakkovaellus on pidetty Virolahdella kolme kertaa, vuosina 2006, 2009 ja 2014. Vuoden 2014 toiminnastaan Virolahden Karjalaseura sai Karjalan Liiton toimintakilpailussa ykköspalkinnon omassa sarjassaan.
Juhlavuotensa kunniaksi Virolahden Karjalaseura järjestää 28. syyskuuta Karjala-päivän Klamilan koululla. Tapahtuma alkaa kello 13 toimittaja Arvo Tuomisen esitelmällä ”Karjalankannaksen ja Karjalan tasavallan tulevaisuus”.
Esitelmän jälkeen on kahvitauko ja kello 15 alkaa Virolahden Karjalaseuran 20-vuotisjuhla. Karjala-päivään liittyy myös seuran historiaa valottava näyttely.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä