0

Venäläismiehellä mukana lähes kaikki mahdollinen

Venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon, lievään ampuma-aserikokseen, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapitoon sekä paljastinlaiterikkomukseen, sillä hänen hallustaan löydettiin kaasulaukaisin, nyrkkirauta, kaasusumutin, kääntöveitsi sekä tutkanpaljastinlaite Vaalimaalla viime lauantaina.

Vaalimaan epäillään myös virolaisen mieshenkilön syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kun hän kuljetti alkoholin vaikutuksen alaisena omistamansa henkilöauton Venäjältä Suomeen.
Henkilölle suoritettiin tarkkuusalkometrikoe, jonka mukaan uloshengitysilman alkoholipitoisuus oli 0,65 mg/l. Tarkkuusalkometrikokeen tuloksen perusteella henkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Törkeään rattijuopumukseen syyllistyy, mikäli veren alkoholipitoisuus on vähintään 1,2 promillea tai litrassa uloshengitysilmaa on vähintään 0,53 milligrammaa alkoholia.

Georgialaisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen Nuijamaan rajanylityspaikalla. Kuulusteluissa henkilö kertoi saaneensa Schengen-aluetta koskevan maahantulokiellon Saksassa kielteisen turvapaikkapäätöksen takia.
Henkilö on edellisen kerran syyllistynyt maahantulokiellon rikkomiseen Imatran rajanylityspaikalla 16. kesäkuuta, josta hänet on tuomittu Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa.
Venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen ampuma-aserikokseen sekä vaaralliseen esineen hallussapitoon Nuijamaan rajanylityspaikalla. Maahantulotarkastuksen yhteydessä. Hänen kuljettamansa henkilöauton hansikaslokerosta löydettiin kumiluotipistooli sekä teleskooppipatukka. Myös Imatran rajanylityspaikalla epäillään venäläisen mieshenkilön syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon. Maastalähtötarkastuksen yhteydessä henkilön autosta löydettiin teleskooppipatukka.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä