0

Valoa luvassa Miehikkälän iltaan perjantaina

Perinteinen Valoa meijän iltaan -tapahtuma järjestetään perjantaina Miehikkälässä kahdeksannen kerran. Tapahtumia on keskustassa sekä Salpalinja-museolla. Suositun tapahtuman toteuttajina ovat Miehikkälän kulttuuritoimi, yritykset ja yhteisöt. Tapahtuma alkaa kello 15 ja päättyy kello 21 Haminan Teinisirkuksen tulishow:n merkeissä.
Kello 17 Seppälän lammastila, Käsityöpuoti ja Miehikkälän kirkko avaavat ovensa. Lammastilan tilapuodissa on myynnissä tilan tuotteita. Hämärän tullessa peltotielle sytytetään kynttilät. Lampolan ovet ovat avoinna sään salliessa.
Käsityöpuodissa on myynnissä muun muassa paikallisia käsitöitä, leivonnaisia ja kävijöiden kesken on yllätysarpajaiset. Kirkossa kuullaan virsien ja laulujen toivekonsertti sekä julkistetaan tämän vuoden Meijän valo.
Paloasemalla Miehikkälän puolivakinainen palokunta paljastaa kello 18 vanhan paloaseman muistomerkin ja yleisö pääsee tutustumaan paloaseman kalustoon.
Idänpellossa ohjelma alkaa kello 15. Kirpparilla tuunaillaan ekotekoja yhdessä ja paikalla yleisöä viihdyttävät Aulis Hietala, Reetta Värri ja Ritva-Liisa Ripatti. Ystävyyden puuta päästään tuunaaman yhdessä Helena Ristolan kanssa. Helluntaiseurakunnan tiloissa on kello 19.30 alkaen Raamattuvisa.
Maukkaat Pidot Salpalinja-museolla on myös mukana tapahtumassa. Kello 18 alkaen on kahvilassa myynnissä erilaisia tuotteita. Yleisöä viihdyttävät Harri ja Minna Saksa.
Huikopalaa myy Miehikkälän koulun 9. luokka Idänpellon piha-alueella grillimakkarapisteessä ja Mielenterveysyhdistys jakaa valoa iltaan Salen edessä.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä