0

Valtuustolla ei huomautettavaa sivistystoimen virkajärjestelyistä

Virolahden kunnanvaltuusto hyväksyi nuijan kopautuksella torstai-iltana sivistystoimessa tehtävät virkajärjestelyt.
Ensi vuoden alussa sivistystoimeen perustetaan rehtorin virka. Tehtävään valittava henkilö tulee hoitamaan Virolahden lukion, Virolahden yläasteen ja Miehikkälän yläasteen rehtorin tehtävät. Virka tulee syksyn aikana hakuun.
Samalla sivistystoimenjohtaja-rehtorin viranhoitomääräystä muutetaan. Virkanimike muuttuu sivistys- ja hyvinvointijohtajan viraksi ja viranhoidon sisältö muuttuu samalla. Esiopetus- ja varhaiskasvatustehtävät siirtyvät vuoden alussa sivistys- ja hyvinvointilautakunnan alaisuuteen. Sivistys- ja hyvinvointijohtajan tehtävää hoitaa Auli Hyttinen.
Virkajärjestelyistä koituu vuositasolla noin 72 000 – 84 000 euron kustannukset.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä