0

Tiia-Riina Astolalle Pro Philatelia mitali

Haminan Postimerkkikerho kokoontui heinäkuussa perinteiseen kesäkokoukseen Pitäjäntuvalle Virolahden kirkolle. Kokouksessa vietettiin juhlahetkeä, kun Tiia-Riina Astola vastaanotti Suomen Filatelistiliiton hallituksen myöntämän pronssisen Pro Philatelia mitalin.
Miehikkälässä asuva Tiia-Riina Astola on Haminan Postimerkkikerhon aktiivijäsen. Hän on toiminut kerhon taloudenhoitajana vuodesta 2013. Lisäksi hän on useiden vuosien ajan toiminut kesäkokouksen emäntänä ja tilaisuuksien järjestäjänä.
Kesäkokous jatkui yhdessä olemisen ja kesäisen ohjelman merkeissä. Nautittiin perinneruokaa hapanvelliä ja tuoreista kesän mansikoista valmistettua täytekakkua.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä