0

Harju juhlii 130 vuotta kaikille avoimessa juhlassa

Harjun oppimiskeskus on tarjonnut koulutusta jo vuodesta 1889. Tänä päivänä Harjun oppimiskeskus tarjoaa hevostalouden, luonto- ja ympäristöalan, maa- ja metsätalouden sekä puutarha-alan ammatillista koulutusta ja matkailupalveluita.
Oppilaitoksen marraskuun 1. päivänä alkava 130. juhlavuosi avataan vihkimällä käyttöön Harjun aktiivipihatto ja samalla mahdollistetaan ensimmäisenä hevosalan oppilaitoksena Suomessa täysin uudenlainen oppimisympäristö alalle. Juhlavuoden teemana onkin ”Edelläkävijä jo 130 vuotta!”
Juhla on kaikille avoin. Kauempaa saapuvat voivat aloittaa päivän lounaalla oppilaitoksen Ravintola Aurassa. Varsinaiset juhlallisuudet aloitetaan kello 13.30 aktiivipihaton vihkimisellä käyttöön. Vihkimisen suorittaa maatalousministeri Jari Leppä. Tämän jälkeen siirrytään ohjelmalliseen 130-vuotisjuhlaan juhlasaliin. Päivä päätetään kahvituksella Harjun Hovin kartanomiljöössä.
Ruokailu, kahvitus ja majoitus edellyttävät ennakkovarausta 10. lokakuuta mennessä.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä