0

Tekninen toimi vähentää liputusta

Kaakon kaksikon tekninen toimi vähentää liputusta kuntien omistamissa kiinteistöissä. Lokakuun alusta lähtien liputetaan virallisten liputuspäivien lisäksi vain veteraanipäivänä ja kaatuneiden muistopäivinä. Muina liputuspäivinä liputetaan, jos ne osuvat työpäiviksi, ja silloinkin liput otetaan alas ennen työajan päättymistä.
Liputuksen vähentämiseen päädyttiin siksi, että liputuspäivät ovat useimmiten pyhäpäiviä, ja teknisen toimen päivystäjä hoitaa liputuksen ylitöinä. Lisäksi Kaakon kaksikossa on jatkossa vain yksi päivystäjä, joka joutuu hoitamaan molempien kuntien liputuksen.
Virolahdella liputetaan vain kunnantalolla, koulukeskuksessa, Villinrannassa, Jokitörmässä ja terveyskeskuksessa. Taloyhtiö luopuu liputuksesta kokonaan. Liput siirretään talojen varastotiloihin, ja asukkaat voivat halutessaan hoitaa liputuksen itse.
Miehikkälässä teknisen toimen hoitamat liputuskohteet pysyvät nykyisinä. Siellä liputetaan kunnantalolla, Kunilassa, paloasemalla sekä rivitaloissa 1, 2 ja 6.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä