0

Venäläismies yritti maahan ilman oikeutta

Venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen Vaalimaan rajanylityspaikalla viime viikolla. Henkilöllä oli voimassa oleva Ranskan määräämä Schengen-alueen maahantulokielto.
Nuijamaan rajanylityspaikalla epäillään puolestaan moldovalaisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen. Maahantulotarkastuksessa henkilöllä havaittiin olevan voimassa oleva Saksan määräämä maahantulokielto Schengen-alueelle.
Maahantulokiellon rikkomiseen syyllistyy ulkomaalainen, joka tulee Suomeen, vaikka hänelle on määrätty voimassa oleva maahantulokielto. Maahantulokiellon rikkomisesta seuraa sakkoa tai enintään yksi vuosi vankeutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Joko uskot Huuhkajien EM-kisapaikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä