0

Venäläismies yritti maahan ilman oikeutta

Venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen Vaalimaan rajanylityspaikalla viime viikolla. Henkilöllä oli voimassa oleva Ranskan määräämä Schengen-alueen maahantulokielto.
Nuijamaan rajanylityspaikalla epäillään puolestaan moldovalaisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen maahantulokiellon rikkomiseen. Maahantulotarkastuksessa henkilöllä havaittiin olevan voimassa oleva Saksan määräämä maahantulokielto Schengen-alueelle.
Maahantulokiellon rikkomiseen syyllistyy ulkomaalainen, joka tulee Suomeen, vaikka hänelle on määrätty voimassa oleva maahantulokielto. Maahantulokiellon rikkomisesta seuraa sakkoa tai enintään yksi vuosi vankeutta.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä