0

Venäläismiehellä väärennettyjä leimoja passissa

Venäläisen mieshenkilön epäillään syyllistyneen väärennysrikokseen Vaalimaan rajanylityspaikalla viime viikon perjantaina, kertoo Kaakkois-Suomen rajavartiosto tiedotteessaan.
Henkilö oli saapumassa Venäjältä Suomeen, kun rajatarkastuksen yhteydessä hänen passissaan havaittiin neljä väärennettyä rajatarkastusleimaa. Väärät leimat olivat Ranskan ja Venäjän rajatarkastusleimoja. Väärillä leimoilla henkilö on pyrkinyt peittelemään todellista oleskeluaikaansa Schengen-alueella. Henkilö on oleskellut laittomasti Schengen alueella yhteensä 57 vuorokautta.
Henkilö on haastettu vastaajaksi väärennysrikoksesta Kymenlaakson käräjäoikeuteen.
Niin ikään Vaalimaan rajanylityspaikalla epäillään venäläisen mieshenkilön syyllistyneen sunnuntaina kätkemisrikokseen. Henkilön hallusta löydettiin arvokas anastetuksi epäilty järjestelmäkameran runko hänen ollessaan poistumassa Suomesta Venäjälle.
Venäläistä naishenkilöä epäillään puolestaan kätkemisrikkomuksesta. Henkilö oli poistumassa maasta Vaalimaan kautta, kun hänen hallustaan löydettiin vaatetustavaraa, jonka voidaan epäillä olevan anastettua.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä