0

Viikon kysymys: Ovatko Kaakon kaksikon terveyspalvelut parantuneet Kymsoten aikana?

Kymsote on nyt toiminut reilut yhdeksän kuukautta. Oletko huomannut, että terveyspalvelut olisivat tänä aikana menneet parempaan suuntaan täällä Kaakonkulmalla?

Ovatko Kaakon kaksikon terveyspalvelut parantuneet Kymsoten aikana?

 • Ei (88%, 83 ääntä)
 • Kyllä (12%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 94

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Viikon kysymys: Ovatko Kaakon kaksikon terveyspalvelut parantuneet Kymsoten aikana?

 • 9.10.2019 at 10:28
  Permalink

  Nautitaan palveluista vielä kun voidaan, kohta alkaa taas hallituksen kaavailema kuntaliitoskeskustelu. Mahdollisen väkipakolla tehdyn liitoksen jälkeen Kaakon kaksikon alueella ei ole enää terveyspalveluja (vrt. Ylämaa).

 • 9.10.2019 at 11:57
  Permalink

  Päinvastoin.

 • 9.10.2019 at 16:06
  Permalink

  Aina ole saanut hyvää palvelua. Viimeksi kun sitä tarvin satuttaessani jalkani klenkkasin aamu ysiltä suoraan Virojoen terveysasemalle ja siitä homma alkoi rullaan. Päivä päätttyi siihen, tuossa 15 maissa ,että lääkäri soitti verikokeiden tulokset ja antoi vielä uudelleen hoito ohjeet. Täys kymppi. Tarvitsen vähän terveyspalveluja. Ainoa mistä kitisen toivoisin että puhelimeen vastataan onko Virojoen vai Miehikkälän terveysasema, VAIKKEI heidän täydykkään.

 • 10.10.2019 at 10:47
  Permalink

  Mielenterveyspalvelut pysyneet hyvinä, terveyskeskusten vastaanottomaksut hirvittää ja palvelujen saatavuus heikentynyt /vaikeutunut. Valtakunnantasolla on viriämässä keskustelu oikeudesta hoitoon (ikäihmiset, alkoholistit ja muut tarpeettomat), se on pelottavaa ja ahdistavaa. No mut hei, ei saa olla muutosvastainen🤕

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...