0

Kirjastokinossa voi katsella elokuvia

Kyyti-kirjastot, joihin myös Miehikkälän ja Virolahden kirjastot kuuluvat, ovat hankkineet asiakkaiden kokeilukäyttöön Kirjastokino-videopalvelun.
Kirjastokinosta löytyy elokuvia niin romantiikan kuin kauhunkin ystäville, kotimaisia elokuvia ja lasten elokuvia unohtamatta. Pitkien elokuvien lisäksi palvelussa on lyhytelokuvia, harrastevideoita ja dokumentteja.
Aloitusvaiheessa Kirjastokinosta löytyy yli 500 elokuvaa, ja kokeilun aikana sisältöä laajennetaan ja päivitetään. Uutta katseltavaa voi hakea tai selailla valmiista kategorioista. Aivan uusimpia elokuvia palvelussa ei ole.
Kirjautuminen tapahtuu Kyyti-kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla. Elokuvia voi katsoa rajattomasti. Palvelu toimii kaikilla yleisimmillä laitteilla ja alustoilla, tietokoneissa, tableteissa ja matkapuhelimissa.
Kirjastokino on käytettävissä osoitteessa www.kirjastokino.fi. Kokeilu jatkuu ensi vuoden maaliskuun loppuun asti, ja kirjastot päättävät sen jatkamisesta myöhemmin, kun käyttäjämääristä on saatu tietoa.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä