0

Zsarissa avaa ovensa viisi uutta liikettä – lisää tunnettuja brändejä joulusesonkiin

Zsarin outletkylään Vaalimaalle avautuu viisi uutta liikettä loka- ja marraskuun aikana. Uudet liikkeet ovat Lexington, Best Brands, Handstich, Diesel ja L’Occitane.
Ruotsalainen sisustus- ja vaatemyymälä Lexington ja muun muassa UGG, Timberland ja Lacoste kenkiä tarjoava Best Brands avautuvat tulevana perjantaina, saksalainen ulkovaatemerkki Handstich myöhemmin lokakuussa. Dieselin ja L’Occitannen avajaiset ajoittuvat marraskuuhun.
Toimitusjohtaja Steven Cunningham on tyytyväinen kehitykseen.
– UGG:in ja Timberlandin kengät ovat täydellisiä juuri tähän sesonkiin, joten liikkeen avaus ei voisi osua parempaan ajankohtaan. Lexington on merkki, jota asiakkaamme ovat toivoneet Zsariin, ja iloitsemme voidessamme toteuttaa tämän toiveen.

Handstich on saksalainen ulkoiluvaatemerkki, joka täydentää Zsarin urheilu-, ulkoilu- ja retkeilytarjontaa. Myös Handstich avaa lokakuun aikana. Marraskuussa ovensa avaavat Diesel Ja L’Occitanne.
– On hienoa toivottaa Diesel ja L’Occitanne tervetulleeksi Zsariin. Myymälöiden avajaisia vietetään juuri sopivasti Black Friday -viikonlopun edellä, mikä antaa niille lentävän lähdön, kertoo Cunnigham.

Kesäkuukaudet olivat varsin vilkkaat Zsarissa sekä suomalaisten että venäläisten asiakkaiden osalta. Venäläisten asiakkaiden määrä on jatkanut kasvuaan myös syksyn ensimmäisten kuukausien aikana.
– Olemme lisänneet markkinointiamme Venäjällä kesän aikana ja jatkaneet mainontaa myös syksyllä. Panostusten tulokset alkavat nyt näkyä, selittää Cunningham.
– Tax free -myynnin osuus on kasvanut merkittävästi verrattuna kevätkuukausiin. Samoin verkkosivustovierailuista enemmistö tulee nykyään Venäjältä, vaikka sivustovierailut Suomesta ovat pysyneet yhtä korkealla tasolla kuin aikaisemminkin. Uskon, että tämä trendi tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Positiivisesta kehityksestä huolimatta Steven Cunningham tiimeineen eivät ole hidastamassa tahtia, vaan päinvastoin. Ensi vuoden tavoite on kymmenen uutta myymälää. Cunninghamin mukaan seuraava avajaisaalto osuu kevääseen.
– Hyvin harvat brändit avaavat liikkeitä vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana. Kiinnostus Zsaria kohtaan on nyt runsasta ja uskon, että meillä on huhtikuusta alkaen luvassa lukuisia uusia avajaisia aina pitkälle kesään, summaa Cunningham.

5 kommenttia aiheesta “Zsarissa avaa ovensa viisi uutta liikettä – lisää tunnettuja brändejä joulusesonkiin

 • 15.10.2019 at 18:01
  Permalink

  Upeaa!

 • 15.10.2019 at 20:15
  Permalink

  ”Turha” Lyhyt ja ytimekäs kommentti👍 Ei varmaan tarvi enempää perusteluja.

 • 16.10.2019 at 13:42
  Permalink

  Jos ja kun sinne palkataan paikkakunnan väkeä, ei voi väittää ”turhaksi”. Kaakonkulmalla tarvitaan työpaikkoja nyt sekä tulevaisuudessakin. Jokainen paikkakuntalaiselle auennut työpaikka tuo tänne myös lisää verotuloja.
  Sivuoireena voi olla sekin, että kaupunkilaiset tulevat shoppailemaan tänne ”sysi-böndelle” ja tuovat rahaa muuallekin kuin Zsariin 😉

 • 19.10.2019 at 08:59
  Permalink

  Zsar on upea paikka.
  Jo pihalle tultua rentoutuu päivän viettoon .
  Ostoksia ,ruokailua ,kahvittelua .
  Lomapäivä sujuu kivasti 🍰

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...