0

Joko uskot Huuhkajien EM-kisapaikkaan?

Jalkapalloa seuraava kansa on odottanut miesten maajoukkueen arvokisapaikkaa kuin kuuta nousevaa. Nyt se on historiallisen lähellä, mutta vielä on voitto otettava lilliputti Liechtensteinista. Miten on, joko sinä uskot, että unelma vihdoin toteutuu?

Joko uskot Huuhkajien EM-kisapaikkaan?

  • Ei (57%, 39 ääntä)
  • Kyllä (43%, 29 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 68

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Joko uskot Huuhkajien EM-kisapaikkaan?

  • 16.10.2019 at 09:30
    Permalink

    Eiköhän näitä uutisia kuulla ja nähdä ihan riittävästi valtakunnan tason uutisissa. Paikallismedia voisi keskittyä paikalliseen uutisointiin ja vaikka näihin maatamullistaviin äänestyksiin paikallisella tasolla.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...