0

Klamilan torille rakennetaan vesiposti

Virolahden tekninen toimi rakentaa Klamilan torille vesipostin vielä loppuvuoden aikana.
Aloitteen vesipostin rakentamisesta teki SDP:n valtuustoryhmä syyskuun kokouksessa. Aloitteessa toivottiin, että torille saataisiin vedenottopiste, joka palvelisi vakituista asutusta, kesäasukkaita ja retkipyöräilijöitä.
Teknisen toimen mukaan ilmaisen, lukitsemattoman juomapisteen rakentaminen torille olisi hankalaa, sillä se voisi aiheuttaa veden hallitsematonta käyttöä. Juomapiste vaatisi myös jatkuvaa huolenpitoa ja irrottamista talviajaksi.
Maksullinen, lukollinen vesiposti voidaan kuitenkin rakentaa loppuvuoden aikana, kun torin laidalla liitetään myös 1–2 kiinteistöä kunnan viemäri- ja vesijohtoverkostoon. Vesipostin hinta on noin 1000 euroa.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...