0

Mielipide: Ei kenenkään rahalla

Miehikkälän ja Virolahden hammashuoltojen välineistön huoltaminen muuttui lokakuun alussa. Aiemmin kuntien terveysasemilla puhdistetut hammashoidon välineet päätettiin alkaa kuljettaa Haminan välinehuoltoon. Kuljetukset tapahtuvat kolme kertaa päivässä. Kuljetusratkaisun hinta on 5 000 euroa kuukaudessa, siis 60 000 euroa vuodessa. Lisäksi aiemmin riittävää hammashuollon välineistöä tuli hankkia lisää useilla tuhansilla euroilla, jotta välineistöä riittää kuljetettavaksi päivän mittaan.
Tämä on yksinkertaisesti hölmöläisen hommaa, katsoi sitä mistä vinkkelistä tahansa! Järjestelyn ilmastovaikutuksista Kymsoten ei näköjään tarvitse huolta kantaa.
Pienissä kunnissa on totuttu talouskuriin, jonka takaavat harkitut ja kustannustehokkaat toimintatavat. Näyttää siltä, että Kymsotessa on vain ei kenenkään rahaa, jota voidaan käyttää mitä käsittämättömimmillä tavoilla. Talousvastuusta omistajakunnille ei tarvitse huolta kantaa.
Kertomamme tapaus tuskin on Kymsoten ainoa.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenet
Annakaisa Kivelä
Petri Oikarinen
Marja Rikkola
Janne Tolvanen
Mikko Vilkki
Minna Yläkäs
Anja Kivelä (Kh:n edustaja)

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä