0

Rannikkoprikaati harjoittelee saaristossa

Rannikkoprikaatin taisteluosastoharjoitus Itä 19 alkaa tänään ja kestää aina ensi viikon perjantaihin. Harjoituksessa liikutaan Porvoo-Virolahti välisellä maa-alueella ja saaristossa.
Harjoituksen tavoitteena on harjoitella laaja-alaisesti rannikolla toteuttavan taistelun eri osa-alueita yhteen sovitettuna eri joukkojen kesken. Harjoituksen teemoja ovat muiden muassa valmius, toiminnan suojaaminen, tilannekuvan muodostaminen ja johtaminen, tulenkäyttö ja huollon järjestelyt. Lisäksi prikaati harjoittelee yhteistoimintaa Suomenlahden merivartioston kanssa.
Harjoitukseen sisältyy rannikkotykistöammuntoja Rankista sekä harjoitusampumatarvikkeiden käyttöä koko harjoitusalueella. Harjoittelu aiheuttaa melua. Harjoitukseen osallistuu palkattua henkilökuntaa, varusmiehiä ja reserviläisiä.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...